Cum donati?

Prin mandat postal, transfer bancar sau direct la sediul nostru.
Persoanele juridice pot face o sponsorizare, conform prevederilor legale, prin contract de sponsorizare.
Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor cu SIDA din Constanta, CIF: 8846219, BCR Constanta, cod IBAN: RO70RNCB0114032046500001.

Fii voluntar!

Avem nevoie oricand de ajutorul tau. Ne poti ajuta la gradinarit, la culesul legumelor, la derularea de activitati recreationale. Te invitam la Kogalniceanu, sa servesti o dulceata preparata in casa sau o placinta de mere pregatita de fete si vom gasi o cale de a colabora.

Cumpara

In mica noastra gospodarie, cultivam legume bio si pregatim conserve pentru iarna. Conserve delicioase, fara conservanti fiindca noi trebuie sa mancam foarte sanatos pentru a avea un organism puternic. Iti oferim contra-cost, o gama variata de muraturi, zarzavat pentru ciorba, dulceata si alte produse gustoase.

Intinde o mana de ajutor celor care vor sa isi construiasca un viitor!

Abandonati de familia naturala, tinerii seropozitivi au crescut intr-o “familie ” mare, cu 10 - 20 de copii, dar asigurandu-li-se ce au avut nevoie, fiind ocrotiti cu dragoste si urmand cursurile scolare. Unii si-au intemeiat o familie, “au zburat din cuib” sau au ramas in caminul oferit de Casa Ashitanoie Luxemburg.

Necesitatile tinerilor sunt diverse. De la nevoile simple, dar permanente (articole de imbracaminte, incaltaminte, igiena personala, s.a.) pana la dorinta lor de a avea o meserie, de a merge la facultate sau de a se relaxa intr-o tabara.

Ce le puteti oferi tinerilor din banii dumneavoastra?

Le puteti plati o tabara sau o excursie, fiindca au nevoie de relaxare. Tinerii lucreaza intregul an in gradina, hranesc zilnic animalele si le fac curatenie (asta insemnand porci, gaini, prepelite, capre, iepuri), fac curatenie in casa, gatesc, spala rufe si lucreaza produse artizanale, pun conserve pentru iarna. Sunt foarte obositi si au nevoie de o iesire de relaxare anuala, pentru ca organismul lor are nevoie de odihna si relaxare profunda, iesire pe care asociatia nu isi permite sa o sustina financiar.

Le puteti plati sesiuni de terapie prin arta, sustinute de un specialist sau sesiuni de consiliere psihologica. Tinerii au si probleme psihice, mai usoare sau mai grave si, de aceea, ar fi foarte util sa-si exprime prin arta sentimentele si sa dobandeasca o stare de bine si calm prin consiliere psihologica.

Puteti sustine un tanar, platindu-i un curs de calificare, in functie de capacitatea si pasiunea fiecaruia, de dorinta sa de a invata o meserie sau ii puteti oferi o bursa la scoala.

Ne puteti ajuta sa infiintam un cont de urgenta din care sa cumparam medicamente, atunci cand statul suspenda sau scade plafonul si vietile tinerilor sunt in pericol.

Ne puteti ajuta sa cumparam seminte cand incep lucrarile agricole.


Codul Fiscal pune la dispozitia romanilor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat, catre o entitate non profit. Contribuabilul trebuie sa completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartine pana la data de 25 mai. Banii redirectionati astfel, vor ajuta 21 de tineri seropozitivi sa traiasca si sa aiba un viitor mai bun.

Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor cu SIDA din Constanta, CIF 8846219
Adresa: Str. Primaverii, nr. 12, Loc. Mihail Kogalniceanu, Jud. Constanta, Cod Postal 907195

Cont RON: RO70RNCB0114032046500001, BCR

Cont EURO: RO48RNCB0114032046500009, BCR

Cont USD: RO05BRDE140SV05102891400, BRD

Cont GBP: RO06BRDE140SV02563411400, BRD